Πώς να κάνετε νόστιμες και χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες
Αχ αυτές οι τηγανιτές πατάτες είναι από μόνες τους τόσο νόστιμες. Εμείς μπορούμε να σας πούμε δυο-τρία βηματάκια, για να γίνουν ακόμα πιο νόστιμες και χρυσαφένιες και να μην αρπάξουν πότε στο τηγάνι.
Πάμε λοιπόν… Παίρνουμε 6 μεγάλες πατάτες και αφού τις καθαρίσουμε,τις κόβουμε και τις ρίχνουμε σε μια μικρή λεκάνη με νερό. Εκεί προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1,5 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Τις αφήνουμε μέσα στη λεκάνη για 3-4 λεπτά,ώστε να πάρουν την γεύση που θέλουμε. Στη συνέχεια τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπωλ. Εκεί προσθέτουμε 2 κουταλιές του φαγητού αλεύρι και ανακατεύουμε καλά(πολύ καλά) τις πατάτες με το αλεύρι.
Οι πατάτες είναι έτοιμες για τηγάνι και εσείς έτοιμοι να απολαύσετε μια υπέροχη χρυσαφένια πατάτα. Α βάλτε και λίγο αγάπη μαγειρεύοντας, τα κάνει πιο νόστιμα όλα. Καλή όρεξη!!!
Λατρεύω τα ταξίδια!