Αλμυρές συνταγές,  Μαγειρική

Πώς να κάνετε νόστιμες και χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες 

Αχ αυτές οι τηγανιτές πατάτες είναι από μόνες τους τόσο νόστιμες. Εμείς μπορούμε να σας πούμε δυο-τρία βηματάκια, για να γίνουν ακόμα πιο νόστιμες και χρυσαφένιες και να μην αρπάξουν πότε στο τηγάνι.    

Πάμε λοιπόν… Παίρνουμε 6 μεγάλες πατάτες και αφού τις καθαρίσουμε,τις κόβουμε και τις ρίχνουμε σε μια μικρή  λεκάνη με νερό. Εκεί προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1,5 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη. Τις αφήνουμε μέσα στη λεκάνη για 3-4 λεπτά,ώστε να πάρουν την γεύση που θέλουμε. Στη  συνέχεια τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπωλ. Εκεί προσθέτουμε 2 κουταλιές του φαγητού αλεύρι και ανακατεύουμε καλά(πολύ καλά) τις πατάτες με το αλεύρι.     

Οι πατάτες είναι έτοιμες για τηγάνι και εσείς έτοιμοι να απολαύσετε μια υπέροχη χρυσαφένια πατάτα. Α βάλτε και λίγο αγάπη μαγειρεύοντας, τα κάνει πιο νόστιμα όλα. Καλή όρεξη!!!

Λατρεύω τα ταξίδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *