Επικαιρότητα,  Σκέψεις

Δεν είναι μόνο μια γυναικοκτονία

Σε εσένα μιλώ, σε εσένα, που κάποιος δαίμονας όπλισε το χέρι σου και αφαίρεσες έτσι μια ζωή. Σε εσένα που τυφλωμένος από το πάθος σου, από την ζήλια σου, από τα ζωώδη ένστικτα σου, από κάθε τι που σε έχει στιγματίσει ξέσπασες σε μια ψυχή. Σε αυτή τη ψυχή που δεν είχε το κουράγιο, να σε αντιμετώπισει στον πρώτο καβγά, στο πρώτο χαστούκι, έως που της αφαίρεσες τη ζωή.   

Τι νόμιζες; Ότι ήσουν πιο δυνατός; Τι νόμιζες, πώς αφαίρεσες μια ζωή, έτσι, απλά από έναν άνθρωπο; Όχι Όχι δεν αφαίρεσες μια ζωή,αλλά πολλές ζωές. Δεν σκότωσες μόνο μια γυναίκα. Σκότωσες μια μάνα, που όσο χρονών και να είναι τα παιδιά της,θα την χρειάζονται, θα τη νοσταλγούν, θα αναζητούν την αγκαλιά της. Σκότωσες ένα παιδί, γιατί όσο χρονών και να είναι για τους γονείς της θα είναι πάντα παιδί. Όχι Όχι δεν αυτή η σωστή σειρά.Καμία μάνα, κανένας πατέρας δεν πρέπει να κλαίει το παιδί του. Σκότωσες μια αδερφή, την καλύτερη φίλη, το αποκούμπι για κάθε αδερφό.     

Είδες λοιπόν δεν σκότωσες απλά μια γυναίκα, σκότωσες πολλές ψυχές, ράγισες πολλές καρδιές. Σε εσένα λοιπόν που νόμιζες,πως είσαι ο κυρίαρχος. Σε εσένα για όλα αυτά τα εγκλήματα που έκανες σου χρειάζονται πολλές ποινές, μια μόνο δεν αρκεί. 

Λατρεύω τα ταξίδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *