Γενικά,  Σκέψεις

Και όταν όλα πάνε στραβά, να θυμάσαι…

Κάπου κάποτε η “Rhombus”, μου είχε πει, πως το σημαντικότερο δεν είναι το γεγονός που συμβαίνει, αλλά ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε. Μετά από πολύ σκέψη στη συγκεκριμένη φράση πιστεύω πως είχε απόλυτο δίκιο.

Τι συμβαίνει όμως όταν μερικές φορές η μερα ξεκινάει στραβά, η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη και η καθημερινότητα μας παίρνει την κάτω βόλτα;

Τότε λοιπόν δεν πρέπει να βρούμε μία σανίδα σωτηρίας;

Δεν πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας με μία θετική σκέψη;

Εγώ λοιπόν θα σας αναφέρω πέντε φράσεις σημαντικών ανθρώπων, που τις σκέφτομαι πολλές φορές, όταν με παίρνει δικιά μου κάτω βόλτα.

•”Μερικές φορές τα άσχημα πράγματα που μας συμβαίνουν, μας βάζουν κατευθείαν στο μονοπάτι, που οδηγεί στα καλύτερα πράγματα, που θα συμβούν ποτέ στη ζωή μας
(Νικόλ Ριντ)

•”Όταν νιώθεις ότι όλα σου πάνε κόντρα, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με τον άνεμο κόντρα, όχι πρίμα”
(Χένρι Φορντ)

•”Η δύναμη δεν προέρχεται από αυτό που μπορείς να κάνεις. Προέρχεται από την υπέρβαση όσων κάποτε νόμιζες πως δεν μπορείς να κάνεις”
(Ρικι Ροτζερς)

•”Τα περισσότερα σημαντικά πράγματα στον κόσμο έχουν επιτευχθεί από ανθρώπους που συνέχισαν να προσπαθούν, όταν όλα έδειχναν πως κάθε ελπίδα είχε χαθεί”
(Ντέιλ Καρνεγκι)

•” Μην περιμένετε. Δεν θα έρθει ποτέ η “ιδανική συγκυρία”. Ξεκινήστε από εκεί που βρίσκεστε, δουλέψτε με ό,τι εργαλεία έχετε διαθέσιμα και θα βρείτε καλύτερα εργαλεία καθώς προχωράτε”
(Μπραιαν Γκριν)

Και επειδή για μένα η ζωή είναι ένας δρόμος με πολλές λακούβες, το καλύτερο είναι κάποιες φορές να στρίβουμε το τιμόνι, γιατι ίσως να οδηγηθούμε σε μια πολύ όμορφη διαδρομή, που δεν την είχαμε ποτέ ονειρευτεί.

Λατρεύω τα ταξίδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *