Γενικά,  Σκέψεις

Μια απόφαση είναι όλα

Γιατί κάθεσαι λυπημένος; Γιατί πελαγωνεις στις σκέψεις σου; Γιατί δημιουργείς τέτοια πίεση στον εαυτό σου; Γιατί δεν παίρνεις την απόφαση που θα σε λυτρώσει;

Τελικά όλα είναι μία απόφαση!

Πόσες φορές βρισκόμαστε εγκλωβισμένοι στις ίδιες τις επιλογές μας, με το φόβο του να ρισκάρουμε, του να αποτύχουμε, δημιουργώντας έτσι συναισθήματα τα οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το σώμα ούτε το μυαλό μας.

Λένε όλα συνηθίζονται, όλοι σε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν σκεφτόμαστε, ότι θα τα συνηθίσουμε. Μα και η βία συνηθίζεται, έτσι λένε τα θύματα, μα δεν γίνεται να ζούμε από συνήθεια, πρέπει να προσπαθούμε να ζούμε κάθε μέρα για κάτι καλύτερο.

Και εν τέλει μία απόφαση είναι όλα, όταν κάτι δείχνει εξαρχής, ότι δεν πάει, δεν τραβάει, δεν κολλάει ρε παιδί μου, τότε ότι κι αν προσπαθείς, δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, δεν μπορείς με κάτι που δεν σε γεμίζει να κάθεσαι και να παλεύεις, να παλεύεις διαρκώς, κάποια στιγμή οι δυνάμεις στερεύουν.

Αν λοιπόν η ζωή που ζεις δεν σ αρέσει, δεν σε γεμίζει τότε άλλαξε την!

Πάρε την απόφαση, άλλαξε τον τρόπο ζωής, άλλαξε δουλειά άμα η δουλειά σου σε πιέζει, φύγε από μια σχέση που σε πνίγει, ίσως στη γωνία σε περιμένει ο πραγματικός έρωτας! Αποχώρησε από κάποια φιλιά που σε στενοχωρεί.

Αν συνεχίσουμε όμως να ζούμε με αυτό τον τρόπο που ζούμε, που μας γεμίζει άσχημα συναισθήματα, θα μπλοκάρει το μυαλό και η καρδιά μας,θα πονάει την ψυχή μας. Τέτοια συναισθήματα καλό είναι να τα διώχνουμε, με το φόβο κανείς δε νίκησε με την τόλμη όμως, πολλοί!

Πάρε λοιπόν την απόφαση, άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει, γιατί ότι δεν σου αρέσει μαστιγώνει καθημερινά την ψυχή σου, ώσπου και αυτή η δόλια δεν αντέχει πια και βγαίνουν τα προβλήματα με άλλη μορφή, είτε ψυχολογικά είτε ψυχοσωματικό. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου,το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη και όχι άλλο μαστίγωμα.

Μια απόφαση είναι όλα λοιπόν,πάρε την, θα νιώσεις καλύτερα !

Λατρεύω τα ταξίδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *