Ομορφιά,  Υγεία / Ομορφιά

Πως να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο

Οι μακριές και πυκνές βλεφαρίδες πάντα απογειώνουν τα μάτια μας, προσφέροντας ένα πιο εκφραστικό και βαθύ βλέμμα. Πως όμως μπορούμε να μακρύνουμε τις βλεφαρίδες μας με φυσικό τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να φορέσουμε ψεύτικες;

Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικές εναλλακτικές για να αυξήσουμε το μήκος και την πυκνότητα τους, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνισή τους.

Πολλές γυναίκες είναι αρκετά τυχερές και έχουν εκ του φυσικού τους μακριές και πυκνές βλεφαρίδες ενώ άλλες θα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω για να τις ενισχύσουμε με τη χρήση διάφορων προϊόντων.

Πάμε να δούμε λοιπόν την διαδικασία όλη.

Υλικά:

  1. Έλαιο καρύδας , 5 κ.σ.
  2. Καστορέλαιο, 5 κ.σ.
  3. Αμυγδαλέλαιο, 5 κ.σ.
  4. Ένα μικρό γυάλινο βάζο
  5. Ένα καθαρό, παλιό βουρτσάκι μάσκαρα ή απλή μπατονέτα

Προετοιμασία:

Αναμειγνύετε καλά όλα τα υλικά στο βαζάκι.

Χρήση:

Κάθε βράδυ μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών, βυθίζετε το καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα ή την μπατονέτα μέσα στο μείγμα ελαίων και το εφαρμόζετε στις βλεφαρίδες σας από τις ρίζες ως τις άκρες. Μην ξεπλένετε ή τρίβετε τα μάτια σας μετά τη χρήση. Αν αφήσετε το λαδάκι όλο το βράδυ τα ωφέλει είναι πιο πολλά.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε τακτικά το λαδάκι και με συνέπεια μέχρι να αρχίσετε να βλέπετε πιο μακριές τις βλεφαρίδες σας.

Εσείς έχετε να μου προτείνετε και άλλους τρόπους να ενισχύσουμε με φυσικό τρόπο τις βλεφαρίδες μας; Γράψτε μου κάτω στα σχόλια και θα τους δοκιμάσω 😊 

Λατρεύω τα disco party!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *