Άκου να δεις!

8 πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες

Στην σύγχρονη εποχή βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από πολλές πληροφορίες χρήσιμες και μη. Κάποια στιγμή τα ξεσκαρτάρουμε και κρατάμε αυτά που μας χρειάζονται. Μερικές πληροφορίες όμως μας εντυπωσιάζουν, μας κάνουν να γελάμε αλλά και να παραξενευτούμε. Για αυτές τις τελευταίες πληροφορίες που σχετίζονται με την γυναίκα θα κάνουμε λόγο σε αυτό το άρθρο. Ας ξεκινήσουμε…

Ήξερες ότι:

  1.  Το 90% των γυναικών που περπατούν μέσα σε ένα πολυκατάστημα, στρίβουν προς τα δεξιά; Χωρίς να υπάρχει λόγος (παρατήρησε το την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι σε πολυκατάστημα). 
  2. Τα αντισυλληπτικά χάπια, που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για τους θηλυκούς γορίλες (όχι όχι δεν έχουμε μόνο εμείς την αποκλειστικότητα).
  3. Το κραγιόν περιέχει λέπια ψαριού (πραγματικά θα το ξανασκεφτώ αν θα ξαναβάλω κραγιόν).
  4. Μια βλεφαρίδα ζει περίπου 5 μήνες (φυσικό είναι όπως και οι τρίχες έχουν τον δικό τους κύκλο ζωής).
  5. Η ημικρανία αφορά κατά 92% γυναίκες (ακόμα και η ημικρανία είναι γυναικεία υπόθεση, είμαστε όντως ηρωίδες τελικά).
  6. Υπάρχει γυναίκα που παράγει αλκοόλ στην ουροδόχο κύστη της (πραγματικά εντυπωσιακό)
  7. Μία γυναίκα νιώθει σαν να της σπάνε 20 κόκκαλα ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του τοκετού (κάθε μάνα αξίζει μια μεγάλη υπόκλιση).
  8. Ο γάμος ωφελεί περισσότερο τους άντρες και όχι τις γυναίκες (καλά κάνουν και πέφτουν στα γόνατα όταν κάνουν πρόταση γάμου, κάτι ξέρουν).

Τελικά είμαστε τα πιο όμορφα και μυστήρια τρένα εμείς οι γυναίκες. Για αυτό πρέπει να μας αγαπάμε και να μας φροντίζουμε πολύ.

Λατρεύω τα ταξίδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *